Català | Castellano | English | Français
segueix-nos 
Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo

La casa
Registre de Turisme de Catalunya: PG-000165


El Buxaus és una masia del segle XVIII situada a 800m d'alçada dins del Parc Natural del Montseny. La seva ubicació permet gaudir d'una vista i tranquilitat realment incomparable. El jardí del mas compta amb un arbre centenari catalogat, un Càdec, dels quals s'en troben ben pocs per la Península.
La restauració de la casa s'ha anat realitzant amb molta cura, mantenint la seva originalitat i un estil rústic.
El mas es divideix en tres espais, la planta baixa, on trobareu les zones comunes pels hostes, el primer pis que consta de 3 habitacions i una ala annexa a la casa però independen on s'hi distribueixen dues habitacions més.
Una segona edificació conté el menjador i un porxo on s'hi realitzen tots els àpats.
Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo

L'entorn

És un lloc envejable en quan a la natura que l'envolta, la tranquil·litat que s'hi respira i el paisatge que domina. Tota la masia està envoltada per una gran zona verda i terrasses naturals amb arbres de vàries espècies, principalment castanyers, faigs, alzinars i nogueres. Per la seva situació privilegiada té una vista extraordinària sobre la plana de La Selva, part del Gironès i les Guilleries.
Des de El Buxaus es poden realitzar moltes excursions, nosaltres mateixos us en podem informar.
Photo Photo Photo Photo Photo

Instal·lacions i equipaments

La casa consta de diferents espais comuns pels clients allotjats com l’antiga cuina amb la llar de foc que dona un caliu especial a l’espai. Seguida d’aquesta hi ha la que anomenem sala d’estar amb sofàs i televisió, per a fer una estoneta xerrada o veure aquella sèrie de la que no ens podem desenganxar. I la darrera sala és la biblioteca o sala de jocs, segons convingui. En la planta baixa del mas, on s’hi troben les sales anomenades, teniu zona Wi-fi oberta pels vostres ordinadors.
Tota la casa compta amb calefacció .
El menjador on servim tots els àpats es troba en un edifici annex i a l’estiu aprofitem el seu porxo per a fer els dinars a l’aire lliure.
El prat de la piscina juntament amb el gran porxo equipat de cadires i tumbones, són els espais més sol.licitats pel bon temps.
Photo Photo Photo Photo

La Noemí i en Jaume

L'equip de El Buxaus el formem la Noemí i en Jaume, sempre presents a l'establiment, us oferiran un tracte familiar i personal que us farà sentir com a casa.
Si és això el que busqueu no dubteu que aquí ho trobareu!

Photo Photo Photo Photo Photo

La cuina

Ens agrada preparar plats casolans, aprofitant les receptes de les mares i les àvies. Cuinem amb els productes propis de l'hort, segons la temporada i aprofitem tots els fruits que ens dónen els arbres del nostre entorn, com les nous, avellanes, mores, codonys, figues, castanyes,...
 Masia El Buxaus, casa rural al Parc Natural del Montseny, Arbúcies | info@elbuxaus.net | T +34 972 178 663 | M +34 620 111 147 | Crèdits