Català | Castellano | English | Français
segueix-nos 
Photo Photo Photo Photo Photo

Casa de turisme rural amb piscina

El prat de la piscina amb el porxo són dels espais més concorreguts ja que permet fer una migdiada, llegir, banyar-se, jugar-hi i com no relaxar-se i gaudir d'unes vistes realment excepcionals.
Photo Photo Photo Photo

L'Hort ecològic

No utilizem productes químics a l'hort.

 

La nostra petita experiència amb l’horticultura va creixent amb el temps. La primavera i estiu són èpoques de feinada i cap a la tardor i l’hivern el fred no en deixa ni un de dret. És un plaer obtenir els nostres propis productes de la terra, que després incorporem en la nostra cuina de temporada i casolana.

Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo

La Granja

El Buxaus té una granja petita però variada. Els porcs, gallines, oques, en Fort i la Verbena (els dos rucs catalans), gats i com no els tres gossos vigilants i amics del nostres clients, la Boira, en Termes i en Ringo. Pel moment creiem que són suficients per estar ben distrets.
Photo Photo Photo Photo Photo

Excursions

Des de El Buxaus podeu fer diferents excursions, de més llargues i altres més curtes. La Nespla, els Graners, la Font de Maria Negra, Sant Marçal, El Regàs o l'Ermita de Lliors i Les Agudes. Si sou aficionats a la BTT, disposeu de rutes senyalitzades.
Amb la tardor, surten els bolets i cauen les castanyes que omplen la temporada de fanàtics de la muntanya.
Amb el bon temps us proposem una excursió amb ruc pels camins del Montseny. Si n’esteu interessats, demaneu-nos informació amb antelació.
Photo
Activitats

Per a petites empreses interessades s'organitzen estades de formació, jornades de treball o bé estades de desestrés amb opció a activitats dirigides.
Puntualment s’organitzen tallers i cursos de cap de setmana, com el de fotografia, tast de vins o cerveses, de micologia o observació dels ocells i fauna de l’entorn.
 Masia El Buxaus, casa rural al Parc Natural del Montseny, Arbúcies | info@elbuxaus.net | T +34 972 178 663 | M +34 620 111 147 | Crèdits